Inför söndagens tuffa möte mellan Juventus-Milan

Det har gått en ganska bra bit in på säsongen nu, och ett ganska avgörande skede väntar.Milan har spelat ganska dåligt under senare tid och har förlorat 6poäng. Nu väntar tufft motstånd, Juventus något som inte kommer bli lätt. Men vinst krävs för att haka på i toppen, för om de inte gör det så innebär det sannolikt att Milan ligger 9poäng efter 1an.

Juventus har spelat bra den senaste tiden i ligan med till exempel en 4-0 vinst mot Reggina. För Milans del har den senaste tiden varit märklig, med väldigt mycket skador. Real Madrid gnäller på att dem har många skador, dem har haft 28 skador denna säsong, Milan har haft hela 35 stycken! Boriello har haft fyra stycken skador bara han. Gattuso, Kaká, Ambro, Seedorf, Pirlo, Senderos, Pato, Dinho, Pippo, Kaká, Emerson, Kaladze, Maldini, Bonera, Jankulovski har alla haft två stycken om inte mer.

Jag förväntar mig en match som man kommer minnas. En match med mycket finess.
Ett Milan som är aggresivt, hungrigt och verkligen inte ger upp. Jag vill se dueller där man verkligen trycker på. Milan måste bevisa hela europa att dem fortfarande tillhör världsklassen, dem måste hitta tillbaka dit där dem var när de var som bäst.
Det är nu eller alldrig, nu gäller det.



Kommentarer
Postat av: Emmaaa,

Hahah, Fiin Hemsida duu (: <3

2008-12-22 @ 14:32:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0