Milan gör klart med ny back

Enligt flera källor har nu milan knutit åt sig en ny back, det är en högerback i form av Felipe Mattioni Rohde mer känd som Felipe. Feilipe är född 1988 och har ett italienskt pass. Han har tidigare spelat för Gremio och spelade förra året 19 matcher i A-laget. Han ses som en av Brasiliens mest lovande spelare på sin postion och ska bli spännande och se vad han kan tillföra i Milan. Många stor klubbar har hållt ögonen på han t.ex Man united, Ajax och Juventus.


Agenten Raiola har bekräftat övergången:
"Felipe befinner sig redan i Italien och imorgon genomgår han den medicinska undersökningen. Han har skrivit på för fyra år och kan börja spela omgående".

/Mattias

Snart börjar det

Snart börjar matchen jag har sett framemot i ungefär en vecka, Milan-Roma. Kommer bli en underbar match nu när jag skriver detta är det barra en ca timme kvar till match start. En bra fråga är inför dagens match är, kommer Pato bibehålla sin fina form eller blir det Vucinic som avgör? Är lite oroad inför kvällens match, Milans backlinje? Kalahdze och Maldini framför Abbiati, det kan gå som det går, Bonera skadad. Detta håller inte en mittback behövs och det är nu. Roma kommer ha en farlig offensiv och det vet man, Vucinic som har varit i bra form är svårstoppad när han väl får upp glöden.

Den stora snackisen inför matchen i Italien är nog, ska Beckham starta?

Jag tippar 2-1 till Milan. Målskyttar Milan Kaka, Pato - Roma Vucinic

Den stora snackisen! Beckham, startar han eller inte?


Rossoneri!



RSS 2.0