Zlatan räddade en poäng

Zlatan Ibrahimovic räddade sitt liga ledande Inter i slutet av matchen genom att göra 1-1 mot Cagliari. Det var ytterst nära att Cagliari fick åka hem med 3 poäng till Sardinien. Inter ska vara glada att Cagliari bara fick in ett mål det kunde bli betydligt mer mål, efter Inters 1-1 mål 13 minuter innan fulltid satsade Cagliari offensivt och fick rejält med bra målchanser. Robert Aquafresca blev både lite av en synda bock och en av Cagliaris bästa spelare genom sitt 1-0 mål. Aquafresca sköt över när han fick öppet mål. Det var inte bara Aquafresca som missade bra lägen i matchen, flertal goda chanser till mål ledde till miss efter miss. Inter håller kvar sin ledning i toppen och leder med 7 poäng över Juventus.

Sämsta/ Bästa spelare:

Sämst- Quaresma, spelar otroligt dåligt tillförde verkligen inte mycket i Inters anfall. Blev inbytt istället för Cordoba i den 46 minuten.
Bäst- Aquafresca skapade målchanser gång på gång och ville verkligen mycket. Starkt att göra mål!