Aston Villa - West Bromwich

Åter igen Premier League matcher. Dagens tidiga match var ett hett lokalderby mellan Aston Villa och West Brom. Svensken Jonas Olsson spelade hela matchen för West Brom men detta hjälpte inte idag.

West Brom var det laget som började starkast men Aston Villa och Curtis Davies ville annat. Davies får efter 19 minuter nicka in 1-0 för sitt Villa. Detta ledde till att Aston Villa vaknar till och man gör sedan 2-0 genom Agbonlahor efter 41 minuter spelade, detta målet får man tacka målvakten Scott Carson för efter att han lyckats fumla in bollen vid ena stoplen.

Direkt efter paus kan James Morrison reducera till 2-1 och matchen var genast öppen igen. Men efter detta bevakar Aston Villa sin ledning och West Bromwich har inte mycket att komma med. En bra genomförd match av båda lagen men idag var det Aston Villa som drog det längsta strået.