Eduardo redan i form för Arsenal!!

Igår spelade Arsenal hemmamatch mot walesiska Cardiff på Emirates Stadium. En match som Arsenal enkelt kunde vinna med hela 4-0 mot finalisterna från ifjol. Cardiffs målvakt Heaton hjälpte Cardiff att hålla nere siffrorna mot ett välspelat Arsenal. Men det var en kroat som stal showen på riktigt.

Det var alltså kroat-brassen Eduardo da Silva som visade riktig form i sin comeback efter scräckskadan mot Birmingham, och efter ca 1 år var det alltså dags för comeback och vilket sätt att visa att han fortfarande är en stjärna på himlen i norra London.  The Bluebirds som började matchen med ett hyfsat bollövertag men efter ca 20 minuter fick Arsenal upp farten samtidigt som Eduardo och Vela vackert väggspelar och Eduardo distinkt nickar in 1-0.
I och med målet fick Arsenal mer och mer dominans i matchen och i den 34e minuten var det återigen dags för dansken Niklas Bendtner att hoppa så där högt som bara han gör och nicka in 2-0 och Arsenal kunde gå till paus med en komfortabel ledning.
I andra halvleken fortsatte Arsenals dominans och efter 61 minuter gick "Svennis" mexikanare Carlos Vela på en häpnadsväckande dribblingsräd och förlängde till Eduardo som fick sig en ganska billig straff som han själv kunde sätta bakom en annars storspelande Tom Heaton.
I slutet av matchen kunde inhopparen Robin van Persie tillslut kombinera ett vackert spel med Bendtner och slå in 4-0 till Arsenal.

20' Eduardo 1-0
34' Bendtner 2-0
61' Eduardo 3-0
89' v Persie 4-0

Jublande Eduardo, som vi är vana att se honom.