David Beckham nyckeln bakom seger

I helgen var det match mellan Lazio-Milan, en match som Milan var tvungna att vinna.  Det var Milans engelsman som skulle fixa fram segern med sin otroliga högerfot. 1-0 kom genom bra frispark från Beckham, Ambrossini nickade läckert in den. 2-0, Beckham får bollen på högerkanten lägger en riktig smör pass fram till brassen Pato. Sist kan Kaka avgöra matchen med ett 3-0 mål.  Höjdpunkter nedan från matchen nedan.

Music Video Code by FootyFilms.com

 


David Beckham - Mattias tycker till

Snart är tiden ute för Beckham enligt klubbarnas uppgörelse så ska han bara stanna till 8 mars. Men det kan nog bli ändring på det. Det känns som att Milan är ganska säkra på att Beckham ska stanna, nyligen lades han till i spelartruppen till UEFA-Cupen. Och om det nu snart står i press att Beckham ska hem till USA så tror jag att det inte upprör Galliani så värst. Jag tror han är säker på att Beckham stannar och Galliani betalar nog "vilket pris som helst" för att Beckham stannar.

Som till exempel i Ronaldinho affären, Milan nobbades hela tiden. Galliani struntade i det innerst inne visste han nog att han skulle få sin bolltrollare, även om det skulle ta tid. Efter många om och men så kom Ronaldinho, och då var nog Galliani lyckligast på denna jord. Han är ju känd för att vara en envis förhandlare och i alla slutskeden brukar han få som han vill. Även denna gång kommer Galliani lyckas.

Beckham gör ett stort fel om han själv väljer att åka tillbaka till USA. Beckham passar helt utomordentligt i Italiensk fotboll, att stanna i Milan skulle bara lyfta honom. När Beckham har blivit tillfrågad om sin framtid har han varit försiktig och svarat, Vi får se vad som händer jag är glad över att få vara i Milano och glad över att spela UEFA.

/Mattias


 


Kommentarer
Postat av: Pool-fan

Tjena grabbar!



Hur gör ni för att få in dem där videoklippen på sidan?

Maila till [email protected].



Grym blogg!



Mvh

morethanagame

2009-02-05 @ 16:27:33
URL: http://morethanagame.se
Postat av: Mattias

Tack!

2009-02-05 @ 17:04:59
URL: http://fotbollfotboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0