Real Madrid - Sevilla

Igår spelades en på förhand mycket bra match och det blev även det. Real behövde 3 poäng för att haka på Barcelona i toppen och Sevilla för att hänga på toppen i helhet. Matchen spelades i Madrid på Santiago Bernabéu-stadion.

Matchen
Ett sargat Real Madrid kom till spel utan t.ex. Ruud Van Nistelrroy och Sneijder. Sevilla började bäst och efter endast 3 minuter kan Adriano göra 0-1. Den ledningen fick man endast behålla i en kvart efter att Guti skruvat in bollen i straffområdet där Raul elegant kan nicka in kvitteringen. Men efter det fortsätter Sevilla pressa på och i den 22a minuten är det Romaric som är sist på bollen och nickar in 2-1 till Sevilla. Sevilla utökar även sin ledning till 3-1 efter att Kanouté fått bollen lite turligt men sedan iskallt placerat in den. Det resultatet står sig halvleken ut.

Real-Madrid spelarna fick nog en rejäl utskällning för i andra halvlek vaknar dom och i den 68e minuten kan Higuaín göra 2-3 efter ett snyggt skott. Minuten efter det blir det 3-3 efter att Gago kan nicka in bollen snyggt. Sevilla-spelarna ser slitna ut i andra och dom började ta det lugnt lite för tidigt men räddaren i nöden är Renato som i den 85e kan nicka in 4-3 till Sevilla efter ett mycket snyggt inspel av Kanouté. Slutresultatet blir alltså 3-4 och Sevilla plockar 3 poäng från Madrid denna söndag.

Detta betyder nu att Real står fortfarande kvar på sina 26 poäng och flyttas ner till en femte plats, och Sevilla har nu 27 poäng och ligger på en fjärde plats.

Real Madrid                           Sevilla
1-1 18' Raúl                                        0-1 3' Adriano
2-3 68' G. Higuaín                             1-2 22' Romaric
3-3 69' F. Gago                                  1-3 38' F. Kanouté
                                                              3-4 85' Renato


                   / Hannes

Kommentarer
Postat av: Faton Paso

Heeej! väldigt bra blogg, och ja jag vill gärna sammarbeta med er. Har redan er länk på min sida.



Mvh Faton Paso

2008-12-08 @ 16:59:28
URL: http://fatonpaso.devote.se
Postat av: Igor

YEAH! this it's what imean! really gooooood!!! fucking blogg! Cheeck my blogg to!

2008-12-08 @ 18:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0